Tuntatar med jordskokkecreme
Antal: 6
Ingredienser
- 75 g tun pr person
- 1 stk avokado
- 2 stk tomater
- 1/2 bdt Purløg
- 1 stk citron – saften
- 2 spsk olivenolie
- 1 spsk dijon sennep
- olie salt og peber
- pynt: salat og peberrod
Jordskokker
- 400 g jordskokker
- 2 stk skalotteløg
- 1 dl hvidvin
- 1 1/2 dl piskefløde
- 75 g abrikoser
- salt og peber
Sådan gør du
Tun:
- Rens og skær tunen ud i firkanter, hak det med en kniv. Del avokado tag kødet ud og skæres i tern det vendes med tun og tilsæt citron saft.
- Del tomaterne fjern kernerne, kødet skæres i fine tern og vendes i tunen tilsæt olivenolie, sennep og hakket purløg, smages til med salt og peber.
- Sættes på køl til det skal bruges.
Jordskokkecreme:
- Skræl jordskokkerne og del dem i kvarte, pil løg og hakkes fint.
- Sauteres af i olie tilsæt hvidvin og koges ned, tilsæt piskefløde koges til jordskokkerne er møre og blendes.
- Skær abrikoserne i fine tern og vendes i mosen, smages til mcd salt og peber. Pynt retten med lidt salat og peberrod
No Comments