Havtorne panna cotta, granatæbler, brændt chokolade
Antal: 6
Ingredienser
- 200 g havtorn
- 1 dl granatæble sirup
- 3 dl appelsinjuice
- 125 g sukker
Panna cotta
- 5 dl piskefløde
- 75 g sukker
- 1 tsk vaniljepulver
- 3 bl husblas
- 1 dl havtorne sirup
Brændt chokolade
- 150 g hvid chokolade
- 2 tsk tørret bær – knust
- 1 stk granatæble
- 2 dl Havtorn sirup
Sådan gør du
Sirup
- Kog havtorn sirup, appelsinjuice og sukker op lad det koge ca 5 min, presses igennem en fin sigte, koges ned til der er 3 dl tilbage.
Panna cotta
- Læg husblas i blød i koldt vand, kog fløde, sukker og vaniljepulver op under svag varme til sukkeret er opløst og tages af varmen. Tryk vandet fra husblas og rør den i den varme fløde, vend havtorn sirup i, kom massen i portionsforme sættes på køl indtil brug.
Granatæbler
- Del granatæblet bank det med en grydeske over en skål, fjern evt den hvide hinde fra kernerne, tilsæt havtorn sirup.
Brændt chokolade
- Hak chokoladen og fordel den på en bageplade med bagepapir sættes i en forvarmet ovn ved 150 g i 7- 10 min til det er lysebrunt. Tages ud og drysses med tørret bær og kommes på køl, knækkes i portions stykker.
Noter
Oktober 2018
No Comments