Broccolisuppe med blåskimmelost og bacon
Antal: 6
Ingredienser
- 3 spsk hvidløgsolie
- 6 stk forårsløg fintsnittet
- 2 tsk tørret timian
- 1 kg broccolibuketter frosne
- 1 1/4 l grøntsagsbouillon
- 1 dl fløde
- 200 g blåskimmelost smuldret eller hakket
- peber
- 1 bk bacontern
- 1 håndfuld persille
Sådan gør du
- Sauter forårsløgene i hvidløgsolie i en stor gryde ved middel varme. Tilsæt timian og de frosne broccolibuketter og rør i ca 10 minutter.
- Hæld den varme grøntsagsbouillon sammen med blåskimmelosten. Bring gryden i kog, læg låg på og lad det simre i 10 minutter. Blend det hele med en stavblender.
- Tilsæt fløden og smag til med salt og peber.
- Varm forsigtigt suppen op under omrøring
- Serveres straks med de ristede bacontern og friskhakket persille
No Comments