Bagte frugter med letfrossen råcreme

Bagte frugter med letfrossen råcreme

Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker – www.madforsjov.dk

Ingredienser

Frugter

  • 3 stk røde æbler
  • 3 stk ferskner
  • 6 stk blommer
  • 6 stk hel kanel
  • 3 spsk. honning
  • 6 spsk sukker
  • 6 spsk. portvin
  • 6 tsk. syltet ingefær
  • 6 stk. brunt bagepapir

Creme

  • 4 stk æggeblommer
  • 75 g sukker
  • 1 stk vaniliestang
  • 4 dl piskefløde
  • 50 g nødder , hakket
  • 1/2 dl portvin
  • kødsnor

Sådan gør du

Frugter

  • Skyl og udkern frugterne.
    Skæres i passende stykker / både.
    Fordel dem på bagepapir.
    Læg sukker, honning, ingefær og kanel ved.
    Hæld portvin over og fold bagepapiret foroven.
    Bind enderne med kødsnor.
    Sættes i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 20-25 min.

Creme

  • Pisk æggeblommerne med sukker og marven fra vaniliestangen til det er hvidt.
    Pisk fløden – vendes med æggemassen, nødder og portvin.
    Kom massen i fryseren.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Opskrift Vurdering