
Bagte frugter med letfrossen råcreme
Antal: 6
Ingredienser
Frugter
- 3 stk røde æbler
- 3 stk ferskner
- 6 stk blommer
- 6 stk hel kanel
- 3 spsk. honning
- 6 spsk sukker
- 6 spsk. portvin
- 6 tsk. syltet ingefær
- 6 stk. brunt bagepapir
Creme
- 4 stk æggeblommer
- 75 g sukker
- 1 stk vaniliestang
- 4 dl piskefløde
- 50 g nødder , hakket
- 1/2 dl portvin
- kødsnor
Sådan gør du
Frugter
- Skyl og udkern frugterne.Skæres i passende stykker / både.Fordel dem på bagepapir.Læg sukker, honning, ingefær og kanel ved.Hæld portvin over og fold bagepapiret foroven.Bind enderne med kødsnor.Sættes i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 20-25 min.
Creme
- Pisk æggeblommerne med sukker og marven fra vaniliestangen til det er hvidt.Pisk fløden – vendes med æggemassen, nødder og portvin.Kom massen i fryseren.
No Comments