
Aspargessalat med stegte kammuslinger og ravigottecreme
Antal: 6
Ingredienser
- 3 stk asparges pr person
- 3 stk kammuslinger pr person
- olie, salt, peber og vand
- krydderurter f.eks brøndkarse
- rødbedespirer
- 1 stk salatagurk
- salt
- 1 dl olie
- 2 spsk hvid balsamico
- 3/4 dl ravigotte sauce
- salt peber, sukker
Sådan gør du
Asparges
- Rens asparges koges i vand salt og olie i ca 2 til 3 min. Tages op og lægges i koldt vand,
- Skæres i lange skrå stykker. Rens og pluk krydderurter, vendes i lidt olie lige inden servering.
Kammuslinger
- Kammuslinger renses, lægges på køkkenrulle så de er helt tørre, lige inden servering krydres de med salt peber og steges i olie ca 1 minut på hver side.
Creme.
- Skræl agurkerne tag kernerne ud, skæres i meget fine tern kom salt på lad det trække i ca 15 min, skylles i koldt vand og trykkes fri for vandet.
- Pisk olie, hvid balsamico og ravigotte sennep sammen, smages til med salt, peber, sukker.
- Vend agurkestykkerne i.
No Comments