Bagt torsk med rødbeder, grapefrugt og ingefær
Antal: 6
Ingredienser
- 100 g torsk pr person
- hvidvin, olie, salt og peber
- 1-2 stk rødbede
- 2 dl hyldeblomstsaft
- 1 dl eddike
- 3 spsk brun farin
- salt og peber
Tilbehør
- 1 stk grapefrugt
- 1 stk rødløg
- 2 stk tomater
- 2 spsk syltet ingefær
- 1/2 dl olivenolie
- 1/2 dl hyldeblomstsaft
- salt og peber
Sådan gør du
Fisk
- Rens torsken, skæres ud i passende stypper, kommes i et ildfast fad og pensles med olie og hvidvin. Krydres med salt og peber. Sættes i forvarmet ovn ved 150 grader i 8-10 minutter. Tages ud og dækkes med folie og trækker færdig. Skal serveres kold.
Tilbehør
- Skræl rødbederne, derefter skæres de i stænger og koges møre i hyldeblomst, eddike, brun farin, salt og peber. Lagen koges ind indtil det er sirup
- Skær skal og hinde af grapefrugten. Kødes skæres fint. Pil løg og hak det fint. Skær tomater i kvarte, fjern kerner og derefter skæres de fint. Ingefær hakkes fint. Grapefrugt, løg, tomat, ingefær, olie og hyldeblomst vendes sammen. Smages til med salt og peber
Noter
Oktober 2011
No Comments