Andebryst med majs, hindbær, spinat og sellerifritter
Antal: 6
Ingredienser
- 1/2 stk andebryst pr. person
- Salt — peber
- 3 stk majs
- 400 g spinat
- Hindbær til pynt
- Olie — salt — peber
Sauce:
- 5 dl. Kalvefond
- 1/2 dl æbleeddike
- 1 stk skalotteløg
- 2 kviste timian
- 75 g smør
- 100 g hindbær
- 1 stk knoldselleri
- Olie — salt
Sådan gør du
- Rids skindet på andebrystet.
- Steg andebrystet på skindsiden til det er sprødt.
- Tages af varmen — krydres med salt og peber.
- Kommes i et ildfast fad med skindsiden op.
- Sættes i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 10-15 min. – trækker i ca. 5 min.
- Kog majs i vand — salt i 8 min.
- Tages op.
- Skær kornene af.
- Rens og skyl spinat.
- Lige inden serveringen ristes spinaten og majskornene af i olie.
- Skræl selleri.
- Skæres som pomfritter
- Pensles godt med olie.
- Lægges på bagepapir og drysses med salt.
- Sættes i•en forvarmet ovn ved 200 grader til de er møre.
- Kan lunes inden serveringen.
- Rens løg — hakkes fint.
- Sauteres afi olie med timian og hindbær.
- Tilsæt æbleeddike— koges ned.
- Kom fonden på — koges ned og sigtes.
- Piskes med smør inden serveringen.
No Comments