
Okseruller med soltørrede tomater, sorte oliven og varm agurkesalat
Antal: 6
Ingredienser
Okseruller
- 6 skiver okseinderlår
- 1 håndfuld soltørrede tomater og sorte oliven
- 1 dl stærk sennep
- 6 skiver emmenthaler
Kartofler
- 500 g kartofler
Agurkesalat
- 1 stk agurk
- 1 dl persille
- smør, salt og peber
- 2 stk skalotteløg
Sådan gør du
Oksekød
- Smør sennep ud på kødet. Fordel de hakkede tomater og oliven på kødet. Læg 1 skive emmentaler på og fold. Luk med en tandstik. Brun kødet på begge sider på en pande. Læg rullerne i et ildfast og steg dem færdige i ovnen ved 160 grader i 15 min.
Kartofler
- Kog kartoflerne med skræl næsten møre, sættes i koldt vand. Skæres i tern. Steges i smør og drysses med salt.
Agurkesalat
- Skræl agurken og del den på langs. Fjern kernerne med en ske og skær agurken i skrå skiver. Hak persillen. Smelt en klat smør i en kasserolle, tilsæt agurken og hæld lidt vand ved. Krydr med salt og peber. Varm det igennem ved lav varme. Tilsæt finthakket løg og persille lige før serveringen.
Noter
Marts 2010
No Comments