Canneloni med kyllindefilet, bechamelparmesan og pesto

SONY DSC

Canneloni med kyllindefilet, bechamelparmesan og pesto

Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker – www.madforsjov.dk

Ingredienser

Souffle

  • 450 g hakket kyllingefilet
  • 2 stk æg
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 1 håndfuld frisk timian

Bechamelparmesan

  • 50 g smør
  • 2 spsk mel med top
  • 1 tsk peber
  • 200 g revet parmesan
  • 1/2 l sødmælk
  • 1 dl vand

Pesto

  • 1 håndfuld soltørret tomater
  • 1 håndfuld persille

Sådan gør du

Souflle

  • Bland alle ingredienser i en skål og rør det godt sammen med en håndmixer i ca. 5 min. Kom det i en sprøjtepose og fyld det i pastarørene. Det må ikke mases ned i rørene. Kog dem i en stor gryde i 15 min. Tag dem op og læg dem i et ildfast fad. Læg stanniol over og hold dem varme i ovnen ved 100 grader.

Bechamelparmesan

  • Smelt smørret i en gryde. Kom mel i og pisk godt. Derefter mælk lidt af gangen og til sidst vand. Pisk godt til saucen er cremet. Kom parmesan i og rør rundt. Lad det hvile.

Pesto

  • Blend en stor håndfuld soltørrede tomater og persille. Lad det trække på køl

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Opskrift Vurdering