Canneloni med kyllindefilet, bechamelparmesan og pesto
Antal: 6
Ingredienser
Souffle
- 450 g hakket kyllingefilet
- 2 stk æg
- 2 tsk salt
- 1 tsk peber
- 1 håndfuld frisk timian
Bechamelparmesan
- 50 g smør
- 2 spsk mel med top
- 1 tsk peber
- 200 g revet parmesan
- 1/2 l sødmælk
- 1 dl vand
Pesto
- 1 håndfuld soltørret tomater
- 1 håndfuld persille
Sådan gør du
Souflle
- Bland alle ingredienser i en skål og rør det godt sammen med en håndmixer i ca. 5 min. Kom det i en sprøjtepose og fyld det i pastarørene. Det må ikke mases ned i rørene. Kog dem i en stor gryde i 15 min. Tag dem op og læg dem i et ildfast fad. Læg stanniol over og hold dem varme i ovnen ved 100 grader.
Bechamelparmesan
- Smelt smørret i en gryde. Kom mel i og pisk godt. Derefter mælk lidt af gangen og til sidst vand. Pisk godt til saucen er cremet. Kom parmesan i og rør rundt. Lad det hvile.
Pesto
- Blend en stor håndfuld soltørrede tomater og persille. Lad det trække på køl
No Comments