Tuntatar med urtecreme og sprød wontondej
Antal: 6
Ingredienser
- 75 g tun pr person
- 1 stk lime – saften
- 2 spsk oliven olie
- salt og peber
- 1 stk rødløg
- 1/2 stk rød peberfrugt
- 1/2 stk gul peberfrugt
- olie-salt og peber
- 225 g creme fraiche 38%
- 1/2 spsk dijon sennep
- 1/2 bdt dild
- 1/2 bdt estragon
- salt og peber
- 2 stk wonton plader pr person
- olie
Sådan gør du
- Rens peberfrugt og løg skæres i fine tern, sauteres af i olie på en pande krydderes med salt og peber, sættes til side og afkøles.
- Skær tunen ud i tern og hakkes med en kniv krydderes med salt, peber og lime saft og olie.
- Vend peberfrugt og løg i sættes på køl indtil brug.
Creme
- Rør creme fraiche op med salt, peber og sennep, hak halvdelen af krydderurterne og vend i cremen, stilles på køl indtil brug. Resten af krydderurterne plukkes og bruges til pynt.
- Skær wonton pladerne over så der bliver en trekant, steges derefter i olie til de er sprød.
- Dryppes derefter af på køkkenrulle
2 Comments
Line Iversen
december 26, 2019 at 8:47 pmDen skal prøves til nytår. I har virkelig fået en flot ny hjemmeside (det er måske længe siden jeg har været her 😉 )Så ny for mig.
Peter Marker
december 31, 2019 at 2:33 pmHej Line
Tak for det 🙂
Den blev lavet om i september.
mvh
Peter