Tærte med bær, chokoladesauce og cremefraiche
Antal: 6
Ingredienser
- 200 g smør
- 200 g sukker
- 4 stk æg
- 1 knsp salt
- 250 g hvedemel
- 400 g blandede bær
- 40 g flormelis
- 2,5 dl cremefraiche
Chokoladesauce
- 100 g chokolade
- 1 dl mørk sirup eller honning
- 75 g smør
Sådan gør du
- Rør smørret blødt med sukker og tilsæt æggeblommer en ad gangen. Vend de stiftpiskede hvider i sammen med saltet. Sigt melet i og vend det forsigtigt i dejen. Smør en springform og drys med mel og hæld dejen heri. Kom ca. 250g af bærrene i dejen og pres dem forsigtigt ned. Undgå at komme for tæt på kanten. Bag tærten i en forvarmet ovn ved 190 grader i ca. en time. Tærten køles af til stuetemperatur.
Chokoladesauce
- Varm alle ingredienser op i en gryde og lad køle af til stuetemperatur
No Comments