Squash-bagt laks med græskar og krydderurtesauce
Antal: 6
Ingredienser
- 6 stk laks a 150 g
- 2-3 stk squash
- 6 kviste timian
- salt og peber
- 6 stk bagepapir á 20x20cm
Græskar
- 1 stk græskar
Kartofler
- 400 g aspargeskartofler
Krydderurtesauce
- 4 stk forårsløg
- 1 bdt dild
- 1 bdt persille
- 1 tsk estragon
- 3 spsk smør
- 1/2 l bouillon
- 3 dl CremeFraiche 18%
- 1 spsk majsstivelse
- salt og peber
Sådan gør du
- Drys laksen med salt og peber. Skyld squashene. Skær dem i lange tynde brede strimler på et rivejern. Læg en kvist timian på laksen og rul squash rundt om. Derefter rulles bagepapir om. Bages i ovnen i 20 min. ved 180 grader
Græskar
- Græskar renses og skæres i tern og dryppes med olie, salt og peber. Lægges i et ildfast fad og sættes i ovnen sammen med laksen.
Kartofler
- Kartofler koges og pilles. Steges i smør og persille.
Kryddderurtesauce
- Snit forårsløgene fint på skrå. Hak dild, persille og estragon. Brassér det hele i smør i en gryde. Tilsæt bouillon og lad det koge i 3 min. Rør cremefraiche og majsstivelse sammen og rør det saucen. Smag til med salt og peber.
No Comments