
Savoyfisk med grøntsager, rejesauce og rucola-coulis
Antal: 6
Ingredienser
- 1 stk savoykål
- 400 g hellefisk/sej/torsk
- 4 stk gulerødder
- 1 stk squash
- 150 g Champignon
- 6 stk cherrytomater
- 100 g smør
- olivenolie
Rejesauce
- 200 g rejer
- 1 dl rapsolie
- 1/2 l fiskefond
- 1/2 l piskefløde
- korianderblade
Rucola
- 1 bk rucola
- 3 dl piskefløde
- salt og peber
Sådan gør du
Fisk
- Skil flotte blade fra kålen, fjern stokken og blancher dem. Skær fisken i små tern og krydr med salt og peber. Læg kålbladene i små runde forme og læg fisketern ovenpå. Luk sammen til en lille pakke, Bages i ovnen ved 160 gr i 12 min.
- Snit resten af kålen i fine lange strimler sammen med gulerødder og squash. Blancher dem med salt og smørret, Hak champignonerne og sauter dem i olivenolien. Tilsæt salt og peber.
Rejesauce
- Rist rejerne i lidt Olie og drys med korianderblade. Tilsæt først fiskefonden og dernæst piskefløden. Lad det koge ned tredjedele og pisk med smør. Blendes
Rucola
- Varm piskefløden. Tilsæt rucolaen, salt og peber. Blendes.
Noter
April 2011
No Comments