Laksetatar med vagtelæg og dildcreme

SONY DSC

Laksetatar med vagtelæg og dildcreme

Ret: Drinks, Forret
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker – www.madforsjov.dk

Ingredienser

  • 700 g laks
  • 2 stk skalotteløg finthakket
  • 1 stk drueagurk finthakket
  • 1 spsk dild finthakket
  • 2 tsk grov sennep
  • 2 stk pasteuriseret æggeblommer
  • 3 stk vagtelæg
  • 1 bdt dild
  • 2 dl Creme fraiche 18%
  • 2 spsk citronsaft
  • ørredrogn

Sådan gør du

  • Laksefileten hakkes fint med kniv og røres let sammen med de øvrige ingredienser til en ikke sej fars.
  • Vagtelæg koges i 5 min.
  • Dildcreme: Dild, creme fraiche og citronsaft blendes til fin creme
  • Smag til med salt og peber.

Noter

November 2009

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Opskrift Vurdering