Karrysuppe med ristede rejer
Antal: 6
Ingredienser
- 2 stk gulerod
- 1 stk porrer – det hvide
- 1/4 stk selleri
- 2 stk løg
- 3 fed hvidløg
- 100 g ingefær
- 1stk æble
- 1/2 tsk cayennepeber
- 1-2 spsk karrypasta
- 1 ds kokosmælk
- 1 1/2 l hønsefond
- Olie
- Salt og peber
- 400 g rejer
- olie
- hvidløg
- purløg
Sådan gør du
- Rens alle grøntsagerne og skær dem i tern. Sauteres afi olie under svag varme i ca. 6-8 min.
- Tilsæt krydderurterne og lad det simre 4 min under konstant omrøring.
- Tilsæt kokosmælk og fond.
- Lad suppen simre i ca. 20 min.
- Blend suppen — hældes tilbage i gryden.
- Suppen må ikke virke tyk tilsæt evt. mere bouillon.
- Smag til med salt og peber.
- Rejerne ristes afi olie med hvidløg.
- Ved serveringen vendes rejeme i fintskåret purløg og kommes i suppen.
Noter
Januar 2008
No Comments