
Chokolademousse med kokosis og salat af ananas-granatæble
Antal: 6
Ingredienser
Mousse:
- 4 stk æggeblommer
- 3 spsk. sukker
- 1 stk appelsin — saft + skal
- 300 g mørk chokolade
- 3 1/2 dl Piskefløde
Is
- 6 stk æggeblommer
- 100 g sukker
- 100 g kokosmel
- 4 dl Piskefløde
- 1 stk vanille — korn
Salat
- 1/2 stk ananas efter størrelse
- 2-3 spsk honning
- 1 stk citron-saften
- 1stk granatæble
- 1 stk vanille — kom
Sådan gør du
- Pisk æggeblommer med sukker til det er hvidt.
- Vend appensinsaft og skal i.
- Smelt chokolade over vandbad.
- Pisk fløden let.
- Vend æggemassen og fløden sammen, og til sidst den smeltede chokolade.
- Kommes i smurte portionsforme.
- Sættes på køl.
Is
- Pisk æggeblommer med sukker og kornene fra vanille.
- Vend kokosmel i.
- Pisk fløden og vend den i æggemassen.
- Kommes op i en form og sættes på frys.
Salat
- Skræl ananas — skæres ud i mindre stykker.
- Varm honning op på en pande til det er gylden.
- Rist ananas af— lad det simre i ca. 5 min under svag varme.
- Afkøles.
- Vendes med vanillekom, citronsaft og kerner fra granatæble.
Noter
November 2007
No Comments