Strudel med hyldebærcoulis og iscreme
Antal: 6
Ingredienser
Strudel
- 5 stk syrlige æbler
- 50 g sukker
- 1 tsk stødt kanel
- 50 g rosiner
- 1/4 dl Calvados
- 50 g hasselnødder
- 1 tsk rosmarin fint hakket
- 6 stk wontondej
- smeltet smør
Coulis
- 1 1/2 dl hyldebærsaft
- 1 dl rødvin
- 1 stk appelsin -saften
- maizena
Iscreme
- 4 stk passionsfrugt
- 4 stk æggeblommer
- 75 g sukker
- 4 dl piskefløde
Sådan gør du
Iscreme
- Pisk æggeblommer og sukker. Pisk fløden
- Skær passionsfrugter igennem og tag kødet ud,
- Vendes i æggemassen
- Blandes med fløden
- Sættes i fryseren
Æbler
- Skræl æblerne og skær dem i både.
- Koges med lidt vand, sukker, kanel, rosiner og rosmarin til der er lidt bid i dem.
- Kom hakket hasselnødder og Calvados i.
- Afkøl æblemassen
- Pensel wontondejen med smeltet smør
- Fordel æblemassen og likkes som en pølse.
- Pensles med smør og sættes på køl.
- Bages inden serveringen ved 220 grader i 12-15 minutter
Coulis
- Kog alle ingredienser sammen.
- Reduceres til ca 1 1/2 dl.
- Jævnes med lidt maizena rørt ud i koldt vand
Noter
November 2006
No Comments