Stegte foreller med spidskål, bagte tomater og dildskum
Antal: 6
Ingredienser
- 1 stk forelfilet pr. person
- olie-salt og peber
- 3 stk cherrytomater pr person
- salt, peber og sukker
- Olie og timian
- 1 stk spidskål
- 1 stk mango
- 1/2 dl honning
- salt, peber og smør
- Revet muskatnød
- 1 dl. Creme Fraiche 38%
- 2 dl piskefløde
- 1/2 spsk dijonsennep
- 1/2 stk citron
- 1/2 bdt dild
- 1/2 bdt purløg
- salt og peber
Sådan gør du
- Rens fisken og skrab skindet.
- Inden serveringen krydres fisken med salt og peber.
- Steges sprød i olie på en pande ( skindsiden )
Tomater
- Skyl tomaterne og skær dem igennem. Krydres med salt, peber, sukker og timianblade.
- Sættes i en forvarmet ovn ved 150 grader i ca. 1 time.
Kål
- Snit og skyl kålen.
- Skræl mango og skær kødet i tern.
- Kom honning og smør på en pande. Rist kål og mango af.
- Smag til med salt, peber og revet muskatnød.
Sauce
- Hak purløg og dild meget fint.
- Pisk fløde og creme fraiche sammen.
- Smag til med sennep, citronsaft, salt og peber.
- Vend de hakkede krydderurter i .
Noter
Februar 2005
No Comments