Marineret perlehønebryst med auberginesalat
Antal: 6
Ingredienser
- 1/2 stk perlehønebryst pr person
Lage
- 1 dl olivenolie
- 1/2 dl soya sauce
- 1/2 dl fiske sauce
- 1 1/2 dl sød chili sauce
- 1 spsk revet ingefær
- 2 spsk honning
Salat
- 3 stk rød peberfrugt i kvarte
- 2 stk små auberginer skåret på langs
- 1 bdt forårsløg snittet på langs
- olie-salt og peber
- stødt kanel
- 1/4 bdt mynthe – bladene lægges i vand
Sådan gør du
- Pisk lagen sammen til perlehønebrysterne, skær vingebenet fra.
- Vend brysterne i lagen lad dem trække i en time, tag brysterne op af lagen, gem lagen til salaten.
- Brun brysterne af med skindsiden nedad, kommes op i et ildfast fad, ved servering sættes i ovnen ved 200 g i 8 min hviler i 10 min.
Salat
- Læg peberfrugterne med skindsiden opad på en bageplade sættes i en forvarmet ovn ved 250 g til de er solbrune tages ud og lægges i en plastikpose i 5 min, tages ud og fjern skindet, stilles til side.
- Smør aubergenir med olie drys med salt, peber og kanel, sættes i en forvarmet ovn ved 250g i ca 5 min vendes og bages 5 min mere.
- Forårsløgene blanceres i vand og salt få sekunder hældes op i en sigte.
- Lagen fra perlehønebrysterne koges op i en gryde.
- Ved servering hældes den varme lage over salaten og pyntes med mynthe.
No Comments