Marineret perlehønebryst med auberginesalat

Marineret perlehønebryst med auberginesalat

Marineret perlehønebryst med auberginesalat

Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker – www.madforsjov.dk

Ingredienser

  • 1/2 stk perlehønebryst pr person

Lage

  • 1 dl olivenolie
  • 1/2 dl soya sauce
  • 1/2 dl fiske sauce
  • 1 1/2 dl sød chili sauce
  • 1 spsk revet ingefær
  • 2 spsk honning

Salat

  • 3 stk rød peberfrugt i kvarte
  • 2 stk små auberginer skåret på langs
  • 1 bdt forårsløg snittet på langs
  • olie-salt og peber
  • stødt kanel
  • 1/4 bdt mynthe – bladene lægges i vand

Sådan gør du

  • Pisk lagen sammen til perlehønebrysterne, skær vingebenet fra.
  • Vend brysterne i lagen lad dem trække i en time, tag brysterne op af lagen, gem lagen til salaten.
  • Brun brysterne af med skindsiden nedad, kommes op i et ildfast fad, ved servering sættes i ovnen ved 200 g i 8 min hviler i 10 min.

Salat

  • Læg peberfrugterne med skindsiden opad på en bageplade sættes i en forvarmet ovn ved 250 g til de er solbrune tages ud og lægges i en plastikpose i 5 min, tages ud og fjern skindet, stilles til side.
  • Smør aubergenir med olie drys med salt, peber og kanel, sættes i en forvarmet ovn ved 250g i ca 5 min vendes og bages 5 min mere.
  • Forårsløgene blanceres i vand og salt få sekunder hældes op i en sigte.
  • Lagen fra perlehønebrysterne koges op i en gryde.
  • Ved servering hældes den varme lage over salaten og pyntes med mynthe.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Opskrift Vurdering