Hvid chokolade pannacotta med estragon, syltet brombær og karamelcreme
Antal: 6
Ingredienser
- 6 dl piskefløde
- 1 stk vaniljestang
- 75 g sukker
- 1/4 bdt estragon
- 150 g hvid chokolade
- 4 blade husblas
Brombær
- 250 g brombær
- 100 g sukker
- 1 dl vand
- 2 stk stjerne anis
- 1 stk appelsin
Creme
- 75 g lys chokolade
- 50 g sukker
- 1 dl piskefløde
Sådan gør du
Pannacotta
- Blød husblas ud i koldt vand, flæk vaniljestangen og skrab kernerne ud. Kog piskefløde, vanilje og sukker sammen under svag varme ca 1o min, pisk chokoladen i.
- Pluk estragonblade af og gem lidt til pynt. Tag lidt af massen fra og blend estragonblade, sigtes ned i massen Vend husblas i, kommes op i portionsforme og stil dem på køl.
Brombær
- Kog sukker, vand og stjerneanis sammen i en gryde til seje bobler, tilsæt presset appelsinsaft. Skyl brombær og lad dem koge i 2-3 min tag brombærrene op, kog lagen ind til det igen laver seje bobler. Tag stjerneanis op. Hæld lagen over bærrene og afkøl.
Karamelcreme
- Smelt chokolade og sukker under svag varme mens i rører hele tiden, tilsæt fløden og kog del op til det ligner lys karamel og afkøles.
Noter
September 2016
No Comments