Cocottebagt perlehønebryst med urter og persillekartofler
Antal: 6
Ingredienser
- 6 stk perlehønebryst med vingeben
- 1/2 dl rapsolie
- 1 stk squash
- 4 stk gulerødder
- 6 stk skalotteløg
- 1/4 stk hvidkål eller 1 stk spidskål
- 4 kviste timian
- 1/2 dl vineddike
- 3 dl grøntsagsbouillon
- bredbladet persille
Sådan gør du
- Krydder perlehønen med salt og peber og drej dem ned i de rapsolie smurte cocotter med vingebenet opad. Sættes i ovnen i vandbad i ca. 35-40 minutter ved 160 grader. Skær squash, gulerødder , skalotteløg i små bjælker af ca. 4 cm. Kålen snittes fint.
- Sauter grønsagerne i rapsolie i en gryde med tyk bund, de skal ikke tage farve. Kom timiankvistene i. tilsæt vineddike og lad det koge 1 minut, hæld grønsagsbouillon ved. Krydres med salt og peber og lad det simre i 2 minutter. Tag gryden af og lad det hvile.
- Kog kartoflerne i ca. 5 minutter , hæld vandet fra og steg dem færdige i smør og hakket persille.
No Comments