Tapas: Bagte rødbeder med Bresaola og peberrodsdressing
Ingredienser
Rødbeder
- 4 stk små rødbeder
- 1 dl hyldeblomst saft
- 1/2 dl mørk balsamico
- 1/2 dl oliven olie
- 1 spsk timian blade
- salt — peber – grønt pynt
- 3 skiver Bresaola per person
Dressing
- 1 dl piskefløde
- 2 spsk hvidvins eddike
- 1-2 spsk revet peberrod
- salt — peber — sukker
- 1 stk øko citron Skrællen til pynt
Sådan gør du
Rødbeder
- Skræl rødbeder, skæres i kvarte, pisk hyldeblomst, olie, balsamico, timian, salt og peber sammen til en marinade og vend rødbederne her i, kommes på sølv papir, fold folien omkring og bag i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 45 min til de er møre.
Dressing
- Pisk fløden let, kom hvidvins eddike i, smages til med peberrod, salt peber og sukker
Noter
Januar 2022
No Comments