Stegt hellefisk med basilikumrasp, karrygrøntsager og passionsdressing
Antal: 6
Ingredienser
- 150 g fisk pr. person
- Salt — peber æg
Rasp:
- 150 g rasp
- 1 bdt Basilikum
- 50 g revet parmesan
- Salt — peber
- Olie — smør til stegning
Grøntsager
- 2 stk gulerod
- 1 stk squash
- 1 stk fennikel
- 2 stk rødløg
- vand – salt
- 1 spsk karry
- olie – smør
Sauce:
- 3 stk passionsfrugter
- 1/2 stk citron saften
- 1/2 dl Trøffelolie
- 1/2 dl Hyldeblomstsaft
- Salt og peber
Sådan gør du
Rasp
- Pluk basilikumblade af. Blend med rasp, ost, salt og peber.
Fisk:
- Skær fisken ud i portionsstykker. Vendes i pisket æg og rasp.
- Brunes af i halv olie og smør i et ildfast fad.
- Fisken lunes inden serveringen ved 200 grader
Grøntsager:
- Skræl gulerod — skæres i skiver.
- Squash deles og kernerne tages ud og skæres i skiver
- Rødløg og fennikel renses og snittes.
- Blancher gulerod og fennikel i vand — salt hver for sig.
- Kommes i en sigte
- Varm olie og smør op.
- Kom karry i.
- Rist grøntsagerne af.
- Kommes op i et ildfast fad.
- Lunes ved serveringen.
Sauce:
- Skær passionsfrugterne igennem og tag kødet ud.
- Blendes med resten af ingredienserne.
- Smages til med salt og peber.
Noter
Januar 2006
No Comments