
Oksemørbrad med sauteret grønt og pebersauce
Antal: 6
Ingredienser
- 6 stk store bagekartofler
- 200 g smør
- 1 bdt timian
- salt og peber
Garniture
- 1 stk rød peber
- 1 stk gul peber
- 200 g rosenkål
- salt og peber
- smør / olie
Sauce
- 6 dl piskefløde
- 2 stk løg
- 2 spsk Madagaskar peberkorn
- 2 spsk Dijon sennep
- 1 stk oksebouillon
- salt
Mørbrad
- 6 stk oksemørbrad á 160g
Sådan gør du
Kartofler
- Kartoflerne skrælles og skæres i skiver på ca I mm. Vendes i det smeltede smør, krydres med salt, peber og timian. Kommes op i en kocotte eller fad og bages i ovnen i 45 min ved 200 gr.
Garniture
- Peberfrugterne og rosenkålene skæres i tynde strimler og steges i smør /olie, til de er møre.
- Smages tit med salt og peber.
Sauce
- Løgene hakkes og steges i olie til de er brune. Fløden tilsættes, og det koger i 15 min. Dette blendes og hældes tilbage i gryden, hvori Dijonsennep og peberkornene er blevet ristet af.
- Tilsæt oksebouillon og smag til med salt. Koges igennem og serveres.
- Bøfferne steges, så de er rosa. 1 1/2 min på hver side og 5 minutter i ovn ved 200 grader
No Comments