Hanebryst med grøn pasta, citronsauce og stegte grøntsager
Antal: 6
Ingredienser
- 1 stk hanebryst pr. person
- 1/2 dl Mynteblade
- 2 dl Persilleblade
- 1 stk skalotteløg
- 2 spsk tamari
- 3 spsk sød chilisauce
- olie-salt og peber
Sauce:
- 1 stk skalotteløg
- 1 stk citron – saften
- 5 dl Hønsefond
- 1tsk gurkemeje
- olie-salt og peber
Grøntsager
- 1 stk fennikel
- 1 stk rød peber
- 1stk gul peber
- 150 g grønne bønner
- 2 spsk sesamfrø
- 1/2 dl Soja
- Olie
Sådan gør du
- Pil og hak skalotteløg.
- Rens krydderurterne — hakkes eller blendes med resten af ingredienserne.
- Kom pastaen ind under skindet af hanebrysteme.
- Pensel med olie, krydders med salt og peber.
- Ved serveringen sættes brysteme i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20 min.
Sauce
- Pil og hak skalotteløg fint.
- Sauteres af i olie uden at brune.
- Tilsæt citronsaft — koges ned.
- Kom hønsefond på — koges ned med gurkemeje.
- Smages til med salt og peber.
- Jævnes med lidt maizena udrørt i vand.
Grøntsager:
- Rens og snit fennikel og peberfrugt fint.
- Rens bønner.
- Rist sesamfrø af på en tør pande — sættes-til side.
- Rist grøntsagerne af i olie til de er sprøde.
- Kom soja på og lad det simre minutter.
- Vend sesamfrø i lige inden serveringen.
Noter
Januar 2008
No Comments