Tærte med røget stenbider, stenbiderrogn og salat
Antal: 6
Ingredienser
- butterdej
- smør
- 1 stk røget stenbider
- 2 stk forårsløg
- 3 stk æg
- 1 1/2 dl piskefløde
- salt og peber
- 1/2 spsk sennep
- 300 g stenbiderrogn
- 1 spsk olivenolie
- 1 stk skalotteløg
- salt og peber
- 1 dl Creme Fraiche 38%
- 1/2 dl piskefløde
- 1 stk citron – saften
- salt, peber og sukker
- blandet salat
- olie
Sådan gør du
- Rul butterdejen ud.
- Smør portionsforme. Læg butterdejen i og prik dejen med en gaffel.
- Sættes i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 8 minutter. Tages ud.
- Pluk kødet fra stenbider.
- Fordel det i tærterne.
- Rens løg og snit dem fint.
- Pisk æg og fløde sammen .
- Smag til med salt, peber og sennep.
- Kommes over tærterne.
- Sættes i en forvarmet ovn ved 200 grader i 8-10 minutter.
Stenbiderrogn
- Hak løgene fint.
- Vendes i rognen med olie og smages til med salt og peber.
- Pisk ingredienserne sammen til cremen.
- Pluk salaten.
- Vendes i olivenolie.
Noter
April 2005
No Comments