Tapas menu del 1: Courgetter med rejesalat

Tapas: Courgetter med rejesalat

Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Forfatter: Peter Marker

Ingredienser

  • 2 stk Courgetter
  • purløg
  • 2-3 stk forårsløg fint hakket
  • 5 stk radisser fint hakket
  • 1 spsk dijon sennep
  • salt- peber — olie
  • 250 g rejer
  • 1/2 stk gul peber fint hakket
  • 1 dl creme fraiche
  • 2 spsk hakket purløg

Sådan gør du

  • Skær Courgetterne i lange tynde skiver, krydres med salt og peber, steges i olie på en pande til de er let gyldne (pas på de ikke får for meget, de skal stadig være bløde).
  • Dræn rejerne og hak dem, rør creme fraiche med dijonsennep, salt og peber, vend de hakkede rejer og grønt i cremen.
  • Hæld varmt vand på hele purløgs stængler, læg rejesalat på courgette strimlerne og rul dem.
  • Bind purløg om rullerne.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Opskrift Vurdering