Tapas: Courgetter med rejesalat
Ingredienser
- 2 stk Courgetter
- purløg
- 2-3 stk forårsløg fint hakket
- 5 stk radisser fint hakket
- 1 spsk dijon sennep
- salt- peber — olie
- 250 g rejer
- 1/2 stk gul peber fint hakket
- 1 dl creme fraiche
- 2 spsk hakket purløg
Sådan gør du
- Skær Courgetterne i lange tynde skiver, krydres med salt og peber, steges i olie på en pande til de er let gyldne (pas på de ikke får for meget, de skal stadig være bløde).
- Dræn rejerne og hak dem, rør creme fraiche med dijonsennep, salt og peber, vend de hakkede rejer og grønt i cremen.
- Hæld varmt vand på hele purløgs stængler, læg rejesalat på courgette strimlerne og rul dem.
- Bind purløg om rullerne.
No Comments