Tapas: Bagte rødbeder med Bresaola og peberrodsdressing
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Forfatter: Peter Marker
Ingredienser
Rødbeder
4stksmå rødbeder
1dlhyldeblomst saft
1/2dlmørk balsamico
1/2dloliven olie
1spsktimian blade
salt — peber - grønt pynt
3skiverBresaola per person
Dressing
1dlpiskefløde
2spskhvidvins eddike
1-2spskrevet peberrod
salt — peber — sukker
1stkøko citronSkrællen til pynt
Sådan gør du
Rødbeder
Skræl rødbeder, skæres i kvarte, pisk hyldeblomst, olie, balsamico, timian, salt og peber sammen til en marinade og vend rødbederne her i, kommes på sølv papir, fold folien omkring og bag i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 45 min til de er møre.
Dressing
Pisk fløden let, kom hvidvins eddike i, smages til med peberrod, salt peber og sukker