Go Back
Udskriv
Recipe Image
Udskriv
Chokoladekage med vaniliecreme og bær
Ret:
Dessert
Køkken:
Dansk
Antal:
6
Forfatter:
Peter Marker
Ingredienser
Kager
180
g
smør
165
g
chokolade
190
g
sukker
6
stk
pasteuriserede æg
90
g
mel
Creme
2
stk
æggeblommer
75
g
flormelis
1
stk
vanilie - marven
3
dl
piskefløde
likør, evt Grand Marnier
B‘r
1
l
appelsinjuice
50
g
sukker
50
stk
kaffebønner
vaniliestang - stangen
1
pose
bær
Sådan gør du
Smelt smør og chokolade. Bland sukker, æg og mel i dejen efter rækkefølge.
Smør formene rigtig godt med smør.
Dejen hældes i - bages ved 225 grader i 6-8 minutter.
Creme
Pisk æggeblommer med flormelis og marven fra vaniliestangen.
Pisk fløden og vend det sammen.
Kan smages til med likør.
Bær
Kog juice, sukker, kaffebønner og vaniliestang ned til halvdelen.
Lad det trække i 1/2 time.
Sigt lagen og hæld den over bærene.