Pisk æggeblommer og flormelis til det er luftigt. Skræl mango og skær kødet fra, blend det og vend det i æggemassen.
Pisk fløden stiv, pluk basilikum blade og snit det fint, vend fløde og basilikum i æggemassen.
Kommes i portions forme og sættes på frost.
Sauce
Blend mango kød i appelsin juice og kommes i en gryde, koges ned med sukker og vanilie pulver til det har en let sirups konsistens, sættes på køl indtil brug.
Bund
Vend mel og flormelis sammen, skær det kolde smør i tern og smulder det i melet, samles med cremefraiche.
Hæld dejen ud på en mel drysset bord og ælt dejen sammen, rulles ud og kommes i smurte portions forme, stik dejen med en gaffel og sæt på køl.
Fyld
Blend mandlerne meget fint, pisk smør og brun farin luftigt, vend mandelmelet i smørblandingen.
Pisk æg i et af gangen, fordel massen i tærterne.
Skræl æblerne og fjern kernehus og skær i tern. Vend æbletern i lidt sukker, lægges fint på tærterne, sættes i en forvarmet ovn i 30-35 min ved 180 grader.
Pluk basilikum og fritér i neutral olie (husk at bladene skal være tørre) lægges på køkkenrulle indtil brug.