Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Kold safransouffle med appelsin og passionsfrugt
Ret:
Dessert
Køkken:
Dansk
Antal:
6
Forfatter:
Peter Marker
Ingredienser
5
stk
stk. æg
150
g
eg sukker
1
dl
Bailey
1/2
dl
piskefløde
1/2
tsk.
safrantråde
200
g
hvid chokolade
10
stk
passionsfrugter.
2
dl
appelsinsaft
3
dl
hyldeblomst
75
g
sukker
mynthe
jordbær eller anden frugt til pynt
Sådan gør du
Souffle
Pisk æg og sukker til en luftig masse
Varm Bailey og safran op så trådene opløses.
Køl massen af.
Smelt chokoladen.
Pisk fløden.
Vend fløden med bailey.
Vendes i æggemassen.
Chokoladen vendes i til sidst.
Kom massen i portionsforme - sættes på køl .
Frugt
Kog appelsinsaft, hyldebloms og sukker sammen.
Afkøles .
Skær passionsfrugterne igennem.
Tag kødet ud og vend det i den kolde suppe.
Noter
April 2005