Go Back
Udskriv
Recipe Image
Udskriv
Melonsalat med sukkerbagt Chorizopølse/skinke
Ret:
Forret
Køkken:
Dansk
Antal:
6
Forfatter:
Peter Marker - www.madforsjov.dk
Ingredienser
4-5
stk
Chorizopølser
rørsukker
Melonsalat
1/2
stk. melon
1/2
bk
rødbedeblade
1/2
stk
Romainesalat
1/2
bk
tørret tranebær
Dressing
1
stk
citron
1/2
dl
olie
salt - peber
1
spsk
Kapers
Sådan gør du
Læg pølserne på bagepapir og drys med rørsukker.
Sættes i en forvarmet ovn ved 180 grader til de er sprøde.
Melonsalat
Rens melonen og skær den i både.
Skyl salaten og pluk romainesalaten.
Dressing:
Skær skrællen af citronen og skær den i tynde strimler.
Rør olie, sukker og citronsaft sammen.
Rist de afdryppede kapers af på en pande.
Vendes i dressingen.
Smag til med salt og peber.