Fjern skindet fra brystet, læg skindet på bagepapir, 1 stk bagepapir over og læg det i pres mellem 2 bageplader. Sættes i en forvarmet ovn ved 200g i 15 min til det er sprødt tages ud og afkøles.
Skræl kartoflerne skæres i fine tern, skær bacon i tern, rens forårsløg snittes fint.
Svits kartofler og bacon af i lidt olie, når kartofler er møre og bacon nok, vendes forårsløgene i afkøl massen, vend persille i.
Skær svinenet på størrelse med et a4 ark, lav en lomme i hanebrystet læg det på svinenettet kom massen i lommen og lidt over, fold svinenettet stramt om brysterne.
Steges i ovnen ved 180 g i 20-25 min lad det hvile i 5 min.
Karrysky
Skræl æble og pil løgene skæres i tern, sauteres af i olie, kom karry ved lad det simre nogle min så karryen bliver brændt af. Kom fond på lad det koge ned til der er 4 1/2 dl sigt saucen. Ved servering koges op piskes med koldt smør.
Julesalat
Kog julesalaten i et par min i letsaltet vand, tag salaten op og lad det dryppe af på køkkenrulle, halver dem på langs og steg dem gyldne på skærefladen i olie.
Kommes op i et ildfast fad ,pensel dem med honning, lunes ved 180 g ved servering.
Rødbeder
Skræl rødbederne forsæt med at skrælle tynde strimler kom dem i koldt vand lad dem stå i 15 min, tages op og tørres i køkkenrulle.
Friteres sprøde i olie kommes op på køkkenrulle og drysses med salt.