Rens kanin ryg for sener, krydres med salt og peber, brunes af. Ved servering sættes i en forvarmet ovn ved 180 g i ca 12-15 min hviler i 5 min. Filetter skæres fra ryggen.
Blommer
Halver blommerne tag stenen ud kommes i et ildfast fad med kød siden op.
Pisk mørk balsamico, honning, hakket salvie blade, salt og peber sammen, lægges på kødsiden af blommerne. Sættes i en forvarmet ovn ved 150 g i 10-15 min, sættes til side til brug.
Rosenkål
Tag de yderste blade af kålen, skær dem i kvarte og skyl dem. Kog vand og salt op, kog kålen i et par min, de skal være møre, hæld vandet fra.
Blendes med smør, olivenolie og fintrevet citronskal, smages til med salt og peber, lunes forsigtig ved servering
Sauce
Rens gulerod og løg skæres i tern sauteres afi olie i 5 min, tilsæt hakket estragon og balsamico lad det simre i 5 min. Kom fond på lad saucen simre i 10 min og sigt saucen.
Koges ned til den har en passende konsistens.
Ved servering kom cherry i og pisk koldt smør i tern i, Smag til med salt og peber