Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Stegt hellefisk med basilikumrasp, karrygrøntsager og passionsdressing
Ret:
Hovedret
Køkken:
Dansk
Antal:
6
Forfatter:
Peter Marker - www.madforsjov.dk
Ingredienser
150
g
fisk pr. person
Salt — peber æg
Rasp:
150
g
rasp
1
bdt
Basilikum
50
g
revet parmesan
Salt — peber
Olie — smør til stegning
Grøntsager
2
stk
gulerod
1
stk
squash
1
stk
fennikel
2
stk
rødløg
vand - salt
1
spsk
karry
olie - smør
Sauce:
3
stk
passionsfrugter
1/2
stk
citron saften
1/2
dl
Trøffelolie
1/2
dl
Hyldeblomstsaft
Salt og peber
Sådan gør du
Rasp
Pluk basilikumblade af. Blend med rasp, ost, salt og peber.
Fisk:
Skær fisken ud i portionsstykker. Vendes i pisket æg og rasp.
Brunes af i halv olie og smør i et ildfast fad.
Fisken lunes inden serveringen ved 200 grader
Grøntsager:
Skræl gulerod — skæres i skiver.
Squash deles og kernerne tages ud og skæres i skiver
Rødløg og fennikel renses og snittes.
Blancher gulerod og fennikel i vand — salt hver for sig.
Kommes i en sigte
Varm olie og smør op.
Kom karry i.
Rist grøntsagerne af.
Kommes op i et ildfast fad.
Lunes ved serveringen.
Sauce:
Skær passionsfrugterne igennem og tag kødet ud.
Blendes med resten af ingredienserne.
Smages til med salt og peber.
Noter
Januar 2006