Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Chokolade pannacotta med mango
Ret:
Dessert
Køkken:
Dansk
Antal:
6
Forfatter:
Peter Marker
Ingredienser
1
stk
mango
75
g
sukker
3/4
dl
vand
1/2
stk
vaniljestang
Mandel crumble
40
g
brun farin
40
g
mel
40
g
mandler
40
g
smør i tern
Panna cotta
4
dl
piskefløde
2
dl
mælk
1/2
stk
vaniliestang
4
bl
husblas
175
g
chokolade
Mynthe
Sådan gør du
Marmelade
Skræl mango og skær kødet i tern, kog halvdelen med sukker, vaniljekorn og vand.
Lad det simre i 5 min. Blend det til en pure, koges op med resten af mangoen og afkøles.
Kom ca halvdelen af mangoen i portionsforme og sættes på frost. Sæt resten af
marmeladen på køl.
Panna cotta:
Udblød husblas i koldt vand, kog fløde og mælk op med flækket vaniliestang. Hældes over chokoladen og omrøres til chokoladen er smeltet.
Pres husblassen for vand og røres i chokolademassen, sættes på køl så massen sætter sig.
Kom chokolademassen i portionsforme og sættes på køl
Mandel crumble:
Smut mandlerne og blend dem til mel, bland farin, mel og mandler, rør smørret i,
lad det hvile i en halv time på køl.
Smuldr dejen ud på bagepapir sættes i en forvarmet ovn ved 160 g til de er gylden brune.