Rens alle grønsagerne og hak dem fint, sauteres af i olie ca 3-4 min, kom revet ingefær og gurkemeje i og vendes, tilsæt fiskesauce, soya og fond, lad suppen simre i ca 10 min.
Lad suppen hvile. Udkærn tomater og skær kødet i tern, rens peberfrugt og skæres i tern, rens forårsløg og snit dem fint.
Ved servering kog suppen op smages til med salt, peber og sukker, kom grønsagerne ved og koges med i 3-4 min.
Rejer
Pil rejerne, husk at tage tarmen ud. Rens bladselleri og courgette og skæres i fine strimler.
Varm olie og karrypasta op i en varm pande, steg rejerne nogle få min og tages op.
Rist bladselleri og courgette af i olie tag panden af varmen og vend bønnespire og sød chilisauce i og afkøles.
Læg en plade forårsdej på bordet og kom en stribe af fyldet 2-3 cm fra hver kant, kom rejer på, rul det det ene hjørne fast hen over fyldet og buk de to andre hjørner ind over.
Rulles som en aflang pakke, fugt endestykkerne med vand og sættes på frost.