Skær skindet af andebrystet, gem andeskindet. Læg andebrystet op i et ildfast fad.
Tag det inderste af citrongræs og skæres fint, hak ingefær og rød chili fint.
Pisk olie, soya og fiskesauce sammen kom citrongræs, chili og ingefær i, hældes over andebrysteterne skal trække i lagen i en 1/2 time.
Sættes i en forvarmet ovn ved 200 g i 15 min tages ud vend andebrysterne lad dem hvile i 10 min.
Ved servering skæres ud i tynde skiver.
Syltet løg
Pil løgene skæres i skiver del løgene så det bliver pæne ringe, kommes op i en skål.
Kog sukker, vand, eddike og vanillepulver op, hæld den varme lage over løgene, lad det trække indtil brug.
Græskar
Del græskaret tag kernerne ud og skral det, skær kødet i pæne firkantet tern.
Kog sukker, vand, appelsinsaft, lauerbærblade og fennikelfrø op, kom græskarkødet i og lad det simre stille i 6-8 min. Lad det trække i lagen i en 1/2 time.
Sigt lagen lad den koge ned til ca halvdelen, vend det i græskarkødet
Crumble
Skær andeskindet ud i meget fine tern, ristes af på en tør pande til det er sprødt, kommes op på køkkenrulle.
Rist hassenødkerner af på en tør pande fjern hinderne og blendes groft, bland andeskindet, hasselnøder og hindbær i en crumble.