Skær tunen i fine tern og hak det fint med en kniv, rør mirin, mico, limesaft og purløg i smages til med salt og peber, stilles på køl.
Skær skallen af mango og skær kødet i fine tern vendes med hakket koriander og saft af 1 stk lime. Stilles på køl indtil brug
Glaseret laks
Glasering
Kom chilien i en skål med kogende vand den skal trække 15 min.
Pil løg skæres i tykke skiver steg løg og hvidløg under svag varme til de er brune på alle sider, tages af varmen og køles af Pil hvidløg, hæld vandet fra chilien blendes med hvidløg, løg, eddike og sukker purer massen til den er glat, kommes op i en skål.
Spyd
Sæt 3 stk laksetern og 2 stk ananastern på hver spyd, smør dem med glasering.
Svitses af på en pande med olie et par stykker ad gangen, kommes på en bageplade med bagepapir , sættes i en forvarmet ovn ved 180 g i ca 5 min.
Dressing
Rør creme fraiche med lime saft, skal, salt og peber
Kokosrejer
Pil rejerne lad halerne sidde på.
Kom majsmel, æggehvider og kokosmel i tre seperate skåle.Rejerne krydderes med salt og peber.
Vend rejerne i majsmelet ryst overskyende mel af, dyp dem i æggehvider og kokosmel.
Rejerne friteres i olie til de er gyldne, kommes op på køkkenrulle, holdes lune i ovnen ved 150g.
Papaya koriander dip. Skral papayaen, skær kødet i tern. Del chilien fjern kernerne og snittes fint, pluk koriander blendes med citron saft, fiske sauce og yougurt smages til med salt og peber.