Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Laksetatar med vagtelæg og dildcreme
Ret:
Drinks, Forret
Køkken:
Dansk
Antal:
6
Forfatter:
Peter Marker - www.madforsjov.dk
Ingredienser
700
g
laks
2
stk
skalotteløg
finthakket
1
stk
drueagurk
finthakket
1
spsk
dild
finthakket
2
tsk
grov sennep
2
stk
pasteuriseret æggeblommer
3
stk
vagtelæg
1
bdt
dild
2
dl
Creme fraiche 18%
2
spsk
citronsaft
ørredrogn
Sådan gør du
Laksefileten hakkes fint med kniv og røres let sammen med de øvrige ingredienser til en ikke sej fars.
Vagtelæg koges i 5 min.
Dildcreme: Dild, creme fraiche og citronsaft blendes til fin creme
Smag til med salt og peber.
Noter
November 2009