Rens vingeben på perlehønebrystet, pisk olie, honning og appelsinsaft sammen, hak appelsinskal og rosmarinblade, vendes i krydderes med salt og peber, vend perlehønebrysterne i og sættes på køl i ca 1 time. Ved servering brun brysterne af, sættes i en forvarmet ovn ved 200g i ca 8-10 min, trækker i ca 4-5 min.
Rødbeder.
Skræl rødbederne, pisk balsamico, olie, farin, kanel, salt og peber sammen, vend rødbederne i massen pakkes i stanniol og bages i ovnen ved 200g i ca 20-25 min til de er sprøde
Lav lange strimler med en tyndskraller, lunes ved servering.
Æbler.
Kog rosiner op i portvin til væden næsten er væk. Smut og hak mandler groft, hak rosmarinblade vendes i rosineme. Skær æblerne igennem fjern kernehuset, sættes i et ildfast fad, fordel rosinerne i æblerne, sættes i en forvarmet ovn ved 200g i ca 10-15 min.
Æblesky.
Rens alle grønsagerne skæres i tern, skær bacon i tern. Rist bacon af i olien tilsæt grønsagerne lad det simre under svag varme i 5 min, tilsæt æbleeddike lad det simre lidt, tilsæt fonden lad det simre 6-8 min. Sigt saucen, koges ned til det har en passende konsistens.
Ved servering piskes saucen med kold smør, smages til med salt og peber.