Rens fisken, skæres ud i portionsstykker og krydres med salt og peber.
Skyl spinat, lægges på køkkenrulle, tørres godt så der ikke er vand på. Pil løgene og hak dem fint.
Blend løg, spinat og speltflager, vendes med smeltet smør og smages til med salt og peber.
Smør et ildfast fad med lidt olie, læg fisken i. Smøres med panaden, sættes på køl.
Ved servering sættes fisken i en forvarmet ovn ved 150 grader i ca 12-15 min ( varmluft )
Sauce
Pil løgene, hakkes fint og sauteres af i olie. Tilsæt vineddike og koges ned. Kom hyldeblomst og hvidvin på og koges ned. Tilsæt piskefløden og lad saucen simre til den er jævn.
Ved servering smages til med sennep, salt og peber og blendes
Forårsløg
Rens løgene og skylles og tørres godt. Steges i olie og krydres med salt og peber.