Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Bagte rabarber med Countreaucreme
Ret:
Dessert
Køkken:
Dansk
Antal:
6
Forfatter:
Peter Marker - www.madforsjov.dk
Ingredienser
4
stk
Rabarber
150
g
sukker
1
stk
vanille
3
dl.
Æblejuice
Creme
4
stk
æggeblommer
150
g
sukker
1/2
dl.
Vand
1/2
dl
Countreu
2
dl
fløde
Sådan gør du
Rabarberne halveres på langs.
Skæres i stykker på 5 cm.
Lægges i et ildfast fad.
Drys med sukker og korn fra vanillestang
Kom æblejuice i.
Læg stanniol over.
Sættes i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 10-15 min. Til de er møre.
Tages ud og afkøles.
Creme:
Kom alle ingredienser i en skål og pisk det sammen.
Sættes over vandbad.
Cremen piskes til den er luftig. Afkøles
Pisk fløden og bland den i cremen
Noter
April 2008