Tuntatar med urtecreme og sprød wontondej

Tuntatar med urtecreme og sprød wontondej

Ret: Forret
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker – www.madforsjov.dk

Ingredienser

  • 75 g tun pr person
  • 1 stk lime – saften
  • 2 spsk oliven olie
  • salt og peber
  • 1 stk rødløg
  • 1/2 stk rød peberfrugt
  • 1/2 stk gul peberfrugt
  • olie-salt og peber
  • 225 g creme fraiche 38%
  • 1/2 spsk dijon sennep
  • 1/2 bdt dild
  • 1/2 bdt estragon
  • salt og peber
  • 2 stk wonton plader pr person
  • olie

Sådan gør du

  • Rens peberfrugt og løg skæres i fine tern, sauteres af i olie på en pande krydderes med salt og peber, sættes til side og afkøles.
  • Skær tunen ud i tern og hakkes med en kniv krydderes med salt, peber og lime saft og olie.
  • Vend peberfrugt og løg i sættes på køl indtil brug.

Creme

  • Rør creme fraiche op med salt, peber og sennep, hak halvdelen af krydderurterne og vend i cremen, stilles på køl indtil brug. Resten af krydderurterne plukkes og bruges til pynt.
  • Skær wonton pladerne over så der bliver en trekant, steges derefter i olie til de er sprød.
  • Dryppes derefter af på køkkenrulle

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Line Iversen
    december 26, 2019 at 8:47 pm

    Den skal prøves til nytår. I har virkelig fået en flot ny hjemmeside (det er måske længe siden jeg har været her 😉 )Så ny for mig.

    • Reply
      Peter Marker
      december 31, 2019 at 2:33 pm

      Hej Line
      Tak for det 🙂
      Den blev lavet om i september.
      mvh
      Peter

    Leave a Reply