Tomatsuppe med lys fisk og peberfrugt

SONY DSC

Tomatsuppe med lys fisk og peberfrugt

Ret: Forret
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker – www.madforsjov.dk

Ingredienser

  • 2 stk rød peber.
  • 800 g lys fisk
  • 2 stk løg
  • 6 stk tomater
  • 4 dl Rødvin
  • 1 1/2 l fiske eller hønsebouillon

Pynt

  • håndfuld hakket bredbladet persille
  • håndfuld bacontern

Sådan gør du

  • Start med suppen så den kan trække og koge ca. ½ l ned.
  • Tænd ovnen på 200 grader. Skær peberfrugten i kvarte og læg dem i et ildfast fad. Skær fisken i strimler og læg dem ovenpå peberfrugterne. Krydres med salt og peber. Sæt dem i ovnen i ca. 15 min.
  • Hak løg og skær tomaterne i kvarte og fjern kernerne. Kog løg, tomater, vin i ca. 8 min. Tilsæt bouillon lad det koge. Blend suppen til den er cremet. Kom den tilbage i gryden og hold den varm.

Pynt

  • Rist bacontern på en pande til de er brune. Kom derefter persille i og rør rundt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply