Suppe med tigerrejer

SONY DSC

Suppe med tigerrejer

Ret: Forret
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker – www.madforsjov.dk

Ingredienser

  • 4 st rejer pr person
  • Olie – salt – peber olie

Fyld

  • 4 stk forårsløg
  • 1 stk rød peberfrugt
  • Olie
  • Korianderblade

Suppe

  • skaller fra rejer
  • olie
  • 1 spsk paprika
  • 1/2 spsk rød karrypasta
  • 3 fed hvidløg
  • 1/2 stk rød chili
  • 2 stilke citrongræs
  • 2 stk løg
  • 5 cm ingefær
  • 3 spsk fiskesauce
  • 4 spsk chilisauce
  • ½ fl hvidvin
  • ½ l hønsebouillon
  • 5 dl vand

Sådan gør du

  • Pil rejer og rist dem af i olie. Krydres med presset hvidløg, salt og peber lige inden serveringen.

Suppe:

  • Rens og hak urterne fint. Skaller fra rejerne sauteres af i olie. Kom karrypasta og paprika og kom urterne på og lad det simre 5 min. Tilsæt fiskesauce, chilisauce, hvidvin, bouillon og vand – lad suppen simre 20-25 min. Sigt suppen, smages til med salt og peber.

Fyld:

  • Rens forårsløg og snit dem fint, peberfrugten renses og skæres i fine tern. Ristes af i olie lige inden serveringen.
  • Pyntes med korianderblade.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply