Savoyfisk med grøntsager, rejesauce og rucola-coulis

SONY DSC

Savoyfisk med grøntsager, rejesauce og rucola-coulis

Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker – www.madforsjov.dk

Ingredienser

  • 1 stk savoykål
  • 400 g hellefisk/sej/torsk
  • 4 stk gulerødder
  • 1 stk squash
  • 150 g Champignon
  • 6 stk cherrytomater
  • 100 g smør
  • olivenolie

Rejesauce

  • 200 g rejer
  • 1 dl rapsolie
  • 1/2 l fiskefond
  • 1/2 l piskefløde
  • korianderblade

Rucola

  • 1 bk rucola
  • 3 dl piskefløde
  • salt og peber

Sådan gør du

Fisk

  • Skil flotte blade fra kålen, fjern stokken og blancher dem. Skær fisken i små tern og krydr med salt og peber. Læg kålbladene i små runde forme og læg fisketern ovenpå. Luk sammen til en lille pakke, Bages i ovnen ved 160 gr i 12 min.
  • Snit resten af kålen i fine lange strimler sammen med gulerødder og squash. Blancher dem med salt og smørret, Hak champignonerne og sauter dem i olivenolien. Tilsæt salt og peber.

Rejesauce

  • Rist rejerne i lidt Olie og drys med korianderblade. Tilsæt først fiskefonden og dernæst piskefløden. Lad det koge ned tredjedele og pisk med smør. Blendes

Rucola

  • Varm piskefløden. Tilsæt rucolaen, salt og peber. Blendes.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply