Ostegratinerede fiskefileter

SONY DSC

Ostegratinerede fiskefileter

Ret: Forret
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker – www.madforsjov.dk

Ingredienser

  • 6 stk fiskefileter
  • 250 g Champignon i skiver
  • 5 spsk smør
  • 3 spsk mel
  • 2 dl fløde
  • 2 dl hvidvin halvtør
  • 4 stk tomater flåede og hakkede
  • 10 stk sorte oliven i skiver
  • 2 spsk dild hakket
  • 1 fed hvidløg
  • 2 stilke timian hakket
  • 2 spsk rød peber hakket
  • salt og hvid peber
  • 75 g ost revet
  • 3 spsk smør

Sådan gør du

  • Svits Champignonerne i fedtstoffet. Drys melet over og spæd med fløde og hvidvin, Lad saucen koge 3-5 min. Tilsæt tomater, oliven, dild, hvidløg, peberfrugter og krydderier. Smag saucen til. Læg fiskefileterne i et ovnfast fad. Hæld saucen over og fordel revet ost herpå. Sæt smørret på i klatter. Fadet sættes i ovnen ved 200 gr i 20 min. Serveres med flutes og løse ris.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Opskrift Vurdering