Melonsalat med sukkerbagt Chorizopølse/skinke

Melonsalat med sukkerbagt Chorizopølse/skinke

Ret: Forret
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker – www.madforsjov.dk

Ingredienser

  • 4-5 stk Chorizopølser
  • rørsukker

Melonsalat

  • 1/2 stk. melon
  • 1/2 bk rødbedeblade
  • 1/2 stk Romainesalat
  • 1/2 bk tørret tranebær

Dressing

  • 1 stk citron
  • 1/2 dl olie
  • salt – peber
  • 1 spsk Kapers

Sådan gør du

  • Læg pølserne på bagepapir og drys med rørsukker.
  • Sættes i en forvarmet ovn ved 180 grader til de er sprøde.

Melonsalat

  • Rens melonen og skær den i både.
  • Skyl salaten og pluk romainesalaten.

Dressing:

  • Skær skrællen af citronen og skær den i tynde strimler.
  • Rør olie, sukker og citronsaft sammen.
  • Rist de afdryppede kapers af på en pande.
  • Vendes i dressingen.
  • Smag til med salt og peber.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply