Laksefrikassé

Laksefrikassé

Ret: Forret
Køkken: Dansk
Antal: 6
Forfatter: Peter Marker – www.madforsjov.dk

Ingredienser

  • 8 dl letmælk
  • 2 spsk maizena
  • 4 stk forårsløg
  • 1 bdt grønne asparges
  • 200 g frosne ærter
  • 600 g laksefilet
  • 1 bdt dild
  • 1 tsk grønsagsbouillon

Sådan gør du

  • Hæld 6 dl mælk i en gryde og varm op. Rør majsstivelse med resten af mælken til en jævning. Rør jævningen i mælken og kog op. Skær forårsløg og asparges i 3 cm stykker, og laksen i tem. Kom forårsløg, asparges, ærter og laks i saucen, og lad det koge i 5 min. Tilsæt hakket dild og smag til med salt, peber og grønsagsbouillon
  • Serveres med groft brød.

Noter

Marts 2010

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply